LogiCash

LogiCash är ett kraftfullt affärssystem som är utvecklat i samråd med redovisningsbyråer i syfte att förenkla din bokföring och uppfyller alla krav enligt nya Kassalagen som börjar gälla 2010.

Systemet har flera moduler anpassade till olika verksamheter som Restaurang, Tobaksaffär, Livsmedel, och Videobutik.

Kontakta oss för en integrations plan

Systemet riktar sig mot verksamheter som är i behov av ett modernt, stabilt och prisvärt system. En rad olika finesser såsom inbyggd personalliggare, automatisk bokföring, enkel bordshantering med bongning och mycket mer därtill förenklar ditt arbete avsevärt och ger dig tillfället att fokusera på annat i din verksamhet.

Behörighetsnivåer kan sättas per användare, du beslutar huruvida personalen får ta del av olika funktioner såsom åtkomst av bokföring, statistik mm.

Redovisningen är utvecklad i samråd med erfarna redovisningsbyråer och mycket uppskattat bland revisorer. Systemet bokför automatiskt och sammanställer hela månaden till ett överskådligt pdf dokument. Statistik och rapporter finns på allt som går igenom systemet och gör det enkelt för dig att blicka tillbaks.

Touchterminalens utvalda design gör systemet lättöverskådligt och enkelt för ny personal att lära sig. Med den enkla bordshanteringen kan din personal enkelt stämpla in bord och köket får en bong på ordern. Detta i sin tur bidrar till betydligt färre fel i vardagsarbeten samt snabbare och smidigare bongning.

Nya krav på personalliggare från och med år 2007, alla restauranger skall ha en personalliggare som visar vilka som arbetar på restaurangen. Vårt kassasystem har en inbyggd personalliggare som håller koll på arbetstiderna. Personalliggaren är godkänd enligt skatteverkets krav. Vidare registrerar systemet alla personaltimmar, ett användbart verktyg för enklare lönebesked.